TIETOA MEISTÄ

KAIKKI ALKOI VILPITTÖMÄSTÄ INTOHIMOSTA

Tietoa Meistä

Intohimo urheilullisia aurinkolaseja kohtaan sai ensimmäisen kerran alkunsa kun ostimme kaverieni kanssa samanlaiset urheilulliset aurinkolasit kesällä 2020. Jo ensimmäisellä käyttökerralla huomasin urheilullisten aurinkolasien käyttömukavuuden olevan poikkeuksellisen korkea. Sittemmin olen ymmärtänyt, kuinka tärkeää on, että aurinkolasit näyttävät hyvältä, toimivat moitteettomasti sekä antavat mukavan katselukokemuksen käyttäjälleen.

Keväällä 2023 ulkomaan matkalla unohdin aurinkolasini kotiin ja paikallinen valikoima oli laadutonta sekä kallista. Tästä syntyi idea tuottaa korkealaatuisia aurinkolaseja kohtuulliseen hintaan.

Uskomme, että jokaisella pitäisi olla pääsy korkealaatuisiin, tyylikkäisiin ja toimiviin aurinkolaseihin. Siksi päämääränämme on tarjota asiakkaillemme paras valikoima urheilullisia aurinkolaseja. Olemme aurinkolasiliiketoiminnassamme ylpeitä omistautumisestamme asiakastyytyväisyyteen.

Yksi avaintekijöistämme mysuncon perustamisessa oli luoda liiketoimintamalli, joka voisi olla aidosti hyödyttävä kaikille osapuolille monin eri tavoin.

Jos sinulla on kysyttävää, kysy rohkeasti!

Mikko Ylönen - Perustaja


Logo

Yrityksen logo on M ja Y -kirjainten yhdistelmä, luoden dynaamisen ja tunnistettavan ilmeen. Logon tyylikäs muotoilu heijastaa yrityksen innovatiivisuutta ja ammattitaitoa, samalla välittäen vahvan visuaalisen viestin. Se on merkki yrityksen vahvasta identiteetistä ja sitoutumisesta laatuun.